Klik her for at komme til forsidenKlik her for at komme til forsiden

 

Klik for større billede

Klik for større billede

Klik for større billede

Klik for større billede
Genbrugsplads og storskraldKlik her for printervenlig version

Hørsholm kommune driver i samarbejde med Fredensborg kommune en genbrugsplads for private borgere, hvor man kan aflevere alt sit affald lige fra alm. haveaffald, flasker, jern, el-apparater til farligt miljøaffald. Der er også en plads til stille ting til genbrug. Pladsen er lidt nord for byen ved det grønne vandtårn - Vandtårnsvej 2, Kokkedal.

Åbningstiderne er 6-18 på hverdage og 10-18 i weekenden. Pladsen har åbent alle dage, dog ikke den 24., 25. og 31. december og den 1. januar.

Åbningstider, adressen samt oplysning om adgangsbetingelserne på Hørsholm kommunes genbrugsplads kan ses her.

Som alternativ til at aflevere effekterne på kommunens genbrugsplads tilbydes også en kommunal ordning for storskrald.

Endvidere findes der en virtuel storskraldsordning hvor man via Internettet kan sætte sine effekter til afhentning af alle i hele Danmark, der måtte være interesseret i det. Denne ordning, der er gratis for alle der ønsker at aflevere noget, kan ses under storskrald.dk Bemærk dog, at såfremt man ønsker selv at hente noget i de virtuelle containere koster det kr. 10,- for 24 timers søgeadgang for beboerne i de kommuner der har ikke tilsluttet sig ordningen. Hørsholm er ikke tilsluttet.

Håndtering af andre former for affald kan man læse om her, hvor der også beskrives den særlige ordning for batterier (=farligt affald), hvor man kan lægge dem i en pose og få bortskaffet med den almindelige renovation.