Legepladser

Legepladser i nærområdet

Der er legemuligheder på foreningens store græsarealer langs stierne mod syd og vest. Foreningen har en boldbane med to mål, men ikke egentlige legepladser. Der findes mange små og større legepladser både tæt på og andre steder i nærområdet.

Nogle at de større legemuligheder er
- Legepladser ved Ørbækgårds Alle
- Legeplads ved Bakkehusene
- Legeplads ved kolonihaverne for enden af Mortenstrupgårdvej
- Kommunale legepladser ved Trommen og Byporten
- Kommunal legeplads på Birkevej
- Stor kommunal legeplads, Eventyrlegepladsen, ved Nattergalevej
- Indendørs legeplads hos Plantorama i Kokkedal

Vær opmærksom på at mange legepladser er private med offentligt adgang. Det er ejerne der bestemmer reglerne på legepladsen, men mon ikke de fleste tillader at gæster benytter faciliteterne så længe det er små børn der leger og sker i respekt for udstyret.

Kommunen tillader at børneinstitutioners og skolers legepladser kan benyttes af alle uden for den normale åbningstid og i weekends. Offentlige åbningstider kan ses på kortet nedenfor.

Se legepladserne og flere, inklusive billeder af pladserne, på kortet nedenfor. Skalaforholdet kan ændres med + og -. Alternativt kan man se kortet i separat vindue ved tryk på firkanten i øverste højre hjørne.

Ved klik på markeringerne vises en kort beskrivelse samt (for de fleste) et billede af stedet.
Private legepladser er markeret med mørkegrøn, kommunale med lysegrøn. Skoler med orange og børneinstitutioner med gult.Siden er ikke helt færdigt endnu (april 2024)

Forslag til andre legepladser der skal på kortet modtages gerne. Kontakt formanden.


Frennegårdsparkens Grundejerforening v/Hans Christian Jensen, Violvej 10,2970 Hørsholm
info@frenne.dk www.frenne.dk